Scroll Top

sponsors

Dé shop voor beschermende MTB- en BMXkleding.
Welkom in onze webshop voor 100%, IXS, LEATT en Fasthouse beschermende BMXkleding. OP AFSPRAAK kun je de nieuwe collectie van 100% altijd ff komen voelen, proeven en vooral passen!
Wij hebben de meest populaire 100% helmen, broeken, handschoenen en shirts om te passen. Maak een afspraak per mail voordat je langskomt.

BMX-ers en MTB-ers denken misschien dat ze niet veel gemeen hebben naast twee wielen. De tricks, snelheid en uitdagingen verschillen misschien ook, maar de behoefte aan goede bescherming en een complete uitrusting is essentieel.

Neem geen risico’s waardoor je met een blessure voor lange tijd uit de roulatie bent. Wij bij BMXProtect.nl hebben alle sportbeschermende BMXkleding en helpen je graag aan een complete outfit uit onze selectie beschermende BMX-kleding van vertrouwde merken.

Wij voeren de topmerken 100%, Fasthouse, IXS, Troy Lee designs en Leatt. De spullen die je nodig hebt vind je makkelijk in onze online webshop.
Shop nu voor jouw nieuwe BMX helm, BMX bodyprotector of BMX handschoenen, of voor casual kleding, petjes en accessoires


Op zoek naar een smaakvolle taart, bruidstaart, cupcake of taartworkshop?

Dan ben je bij Stukje Taart aan het goede adres. De gedecoreerde taarten zijn favoriet, maar ook een combinatie van een feestelijke taart met cupcakes, koekjes en/of bijvoorbeeld een worteltaart of een brownie behoort tot de mogelijkheden.

Naast al dit lekkers verzorg ik ook verschillende workshops bij mij in Rotterdam–Nesselande, Nieuwerkerk a/d IJssel en op locatie bij bedrijven, verenigingen en bij jou thuis.
Van vrijgezellenfeestje, personeelsfeest, kinderfeestje, vriendinnenfeestje, bedrijfsuitje tot individuele inschrijving voor een themaworkshop, er is van alles mogelijk bij Stukje Taart. Heb je zelf een datum of een workshopidee in gedachten, mail me dan op info@stukjetaart.nl

We build your dreams
(+31)6 215 248 49
info@hardwarebmx.nl